Monday, November 23, 2009

FRIM,kepong

Pada pukul 7.30 pagi lagi aku da kuar rumah.yelahh semangat nak gi jogging kat frim ngan classmates sekula rendah (: macam reunion kecil kecilan yg ta formal lah.haha,4 org jeh.
Aku bertolak dgn akul dri rumah ke frim then meet fatin kat sna.wah,sume dah lain.ade jga lah yg tak berubah sgt.


Akul,yg bajet pemalu wekk ;p


Fatin and me
imy ):

Fatin and Aisya
sahabat baik (: imyguys



Planning ktorang pergi ke frim harini sbb si fatin nih nak sgt naik canopy walk kat sna.dah alang alang tuh jungle trekking sekali.gile gile penat la weyy.aku rasa mcm da tawaf satu hutan frim yg besar tu.seres ;p



Otw naik ke canopy walk. jauh dan sgt tggi la weyy.seres penat.
fatin smpi semput kott.


Jalan punye jalan smpi juga ke canopy walk yg diidam idamkan nih.
Tetapi malang mmg berbau,tgk tgk harini canopy walk tu ttp.kata bkk ari isnin till jumaat,tgk tgk ttp.ktorang sume da mencarut carut kat situ gak arh.cam cibaii jeh .
Then,nak wat cmne.
just keep on trekking.haha,




Fatin yg kepenatan.kesian dia (:



Akul yg bajet hebat.wekkk ;p haha,


After beberapa jam trekking dlm hutan tuh(sumpa penat)baru ktorang nmpk jln kuar. Kitorang pnye lah igt da smpi pntu kuar mula mula td,jln pnye jln tgk tgk tak smpi lg.gile arh.
Dah otw tuh,jmpa pula dgn ulat ulat gonggok.tak sedar waktu tuh,main pijak jeh. Akul lah yg sedar dulu tapi dia buat bodo jeh,lps aku sedar,menjerit jerit aku. haha,sumpa aku tak tau dari mne ulat ni dtg.sgt menggelikan weyy.



Aku,Aisya and Fatin (: close fren,nvr forget ths moment.
haha,




Walaupun kne marah ngan mama sbb blik lmbt dgn ditambah pula dgn kakiku yg lenguh smpi lebam(haha),aku tak kesa sume tuh as long as da dapat jmpa dorang nih.bknnye senang.waluapun hny sebahagian je. (: sweet memory.






Aku tak study lg,haih.cuti cuti SMTKL pun tak smpi separuh buat.haha,
main jeh (:






Aiman,knp awk romantik sgt mlm ni?? teruja ((;



till then, Goodbye ppl ;p

1 comment: