Wednesday, January 26, 2011

dara dara sekalian (:


Assalamualaikum semua (:

(nada mengedik)

Tgh boring boring tadi, i usha usha lah gambar lama lama
kat dalam laptop ni kan,

Then, i found this two pikcah taken when celebrating
my birthday and zuhair (adik sedara)
di rumah Mak Ngah i at Gombak last year ;p





dua-dua adik sedara i nih duduk kat London.
when summer camtu je dorang balik.
comel sgt dorang nihh.
geramm ^,^


okay, i dah mcm baby sitter tak bertauliah kot kat situ ^.^

from left ; hana,aisya,me and hanis


FYI, we guys the only four girls yang ada di kalangan lelaki lelaki sekalian sume.
dok pahem?

Maksudnya, i and the other three lil girls ni sahaja lah anak anak sedara,
cucu cucu perempuan di sebelah atok mak kat Johor sana.
Yang lain semua lelaki -____-
lebih kurang 20 orang lahh di kalangan kami semua ini.
(:

Disebabkan itu, perangai kami (me and aisya especialy) pun sudah tidak
seperti perempuan yg asli.
haha sebabnya, kitorang time main
join sekaki wrestling ngan depa.
Takde layan masak masak dah.

I mmg suka budak budak kecik yg comei comei
mcm dorang nihh.
geramm.

Thts why i mendapat permintaan ramai dari mak mak sedara i
tuk jadi baby sitter anak dorang.
(padahal kak nana nih garang nak mampos!)
haha,

*cayala lu nana !

3 comments:

  1. chomelnya baby montel tu! i loikee..;pp

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. tahu takpe.
    posing pun nak hot jeh dia tuh ;p

    ReplyDelete