Thursday, April 14, 2011

Bruno Mars phenomenon =)

via tumblr

Saja nak cakap , eventhough live concert BRUNO MARS kat PWTC harituh sudah berlalu , tetapi phenomenon on BRUNO MARS ni tak penah habis kan ?

*sedih tak pergi concert dia, tiket dia mcm mkn biskut je sold out , bukan senang dia nak dtg Malaysia ;(

*Tapi dia ada kata Malaysia adalah the best country in Asia after Philipine and Indonesia
(after dia dah buat concert kat all this country lah)


I LAPPPP YOU LAH BRUNO MARSSS !!!

tehee (:

2 comments:

  1. aww aww , hahhaha

    i think i wanna marry you , bruno mars !

    ReplyDelete
  2. HAHA , i know u crazy about him ;D

    ReplyDelete