Saturday, April 16, 2011

YOU GUYS MADE MY DAY !!!


Assalamualaikum :)

Hari ini , special sikit .

Sebab apa? Sebab hari ini birthday saya :)
(dah tua dah nana)

Namun di dalam kegembiraan saya ni , ada terselit sedikit unsur-unsur kesedihan di situ
(ece wah)

Sedih kerana tidak dapat menghadirkan diri bagi menyambut hari ulangtahun bersama FYNA tersayang dan teman-teman yang lain ;'(

Tapi nak buat mcm mana , pasti ada hikmah di sebalik ketiadaan ku .

Maka bagi menghilangkan rasa sedih ini , semalam keluar bersama darling nik farina and syafikah bagi menyambut pra-birthday di PIZZA HUT . haha :)


And they suprise me , with this ..




HADIAH ???
hehe , tak sangka dah tua-tua bangka nih , still dapat hadiah lagi .
Dolu time kecik-kecik selalu lah dapat kan .

*kau igt bila besar tak boleh nak jadi mcm kecik balik kah?*

terharu mak ;')




Forever love my darlings :)

Thanks for evrything , evry moment that we had .
Kawan yang sejati sukar dicari , bila sudah ada di depan mata , hargailah mereka dan jangan sakiti mereka :)



credit to them nik farina and nur syafikah for the beautiful friendship :)




And not to be missed , thanks for those who wished me in FB . Terima kasih daun keladi . Terlalu byk sgt wish , sory if ada yang saya tak terbalas comment anda .
I really do appreciate it :)

Thanks to SHEEKA yang bersusah payah nyanyi birthday song to me and be the first person to wish me at . That was so fookin' sweet bebeh ;p

Thanks to migha, and all my loveliest 5 Perdagangan 2 for the great wishes .

Love you guys . XOXO

10 comments:

  1. Hepi Besday!! May Allah Bless you :)

    ReplyDelete
  2. ece wah nik , syg kau jugak woi ! ;p

    ReplyDelete
  3. cik wiwiz thank you so so much ! :)

    ReplyDelete
  4. alahai tomei sungguh sis!!!

    bloawalking here selepas bhusan tgk af :)
    jmput dtg blog syera yeee

    ReplyDelete