Monday, October 24, 2011

My Awesome Saturday


Assalamualaikum.

Well act, at the beginning, my saturday ni takde lah awesome mna pun, disebabkan ketidak-puas-hati-an aku terhadap mama aku yg at the beginning-nya tak bg aku keluar disebabkan jalan jam kat KL on tht time
 -.-"

Tapi, aku buat lek buat cool je. Buat buat tak dengar mama aku kata apa. Haha, jahat --"
Untuk mengelakkan saturday aku menjadi hambar, terpaksa lah aku suruh si fyna ni ambil aku kat rumah instead of pada mulanya planning nak jumpa kat sogo.

Wait-wait, aku lupa nak bgtau korang aku pegi mana on that day. Hewhew, well, on that day, ada one event iaitu Bijou Bazaar at solaris dutamas dekat jalan duta :) Event nih mcm garage sale ditambah lagi dengan live performance from dancing yoga :)

Well, since Bijou Bazaar ni first event depa kat solaris nih, booth yg dibuka tak byk sgt but still cukup untuk kita enjoy membeli belah dan mencuci mata. Well perempuan-perempuan jenis mcm aku ni, mmg suka benda-benda gini. Tak boleh buat apa dah lah kan :) hehe

So, aku nak bg WARNING dulu, bahawa entry kali ni MEMANG BANYAK GAMBAR.
Agak-agak tak suka, sila tekan X kat atas tu ye. Terima kasih daun keladi pokcik mokcik.

Ohh yee, sebelum aku lupa, kalau korang nak tgk gambar gambar yang aku sajikan nih, sambil feeling dengar lagu yg aku bubuh kat bawahhhhh sekali nun, haaa, sila sila lah tekan lagu tu dulu, then scroll atas balik, then baru enjoy tgk gambar. hihi peace :)


Untuk memulakan hari yg awesome, 
amik gambar perasan cantik diri sendiri dulu.
 huahuahuahu -.- 
k bai.

Thanks a lot to fyna yang sanggup drive dari jauh 
semata-mata nak ambil aku di Selayang :') 
terharu mak noksss.

Thanks juga too my friends, nadya and linda. 
Love you guys infinity :)

muah muah :-*


Here we are baby! in Solaris :p






For you guys information, Solaris Dutamas nih shopping complex yang baru.
So mungkin ramai yang tak tahu. Kat sini byk restoran-restoran yang best. Butik tu, tak tahu lah pulak. Tak perasaan. Dia baru nak membangun tempat ni. It situated at jln duta, belakang area Masjid Wilayah tuh :)
Moh lerr ke sini.


Yeah, dah sampai, jumpa pula Farah, our ex schoolmate and classmate. muah muah :-*


Well, our first booth yang kami terjah dan membeli belah,
 adalah booth kawan nadya ni, diana and her friends :)





They were so lovely and barang-barang diorang pun
sangat lah cantik and murah! tu yang best.
Hahaha





Antara barang-barang yang ada dijual di sana :)
Just what a girl wants.

But act, takde lah semuanya ge-girl punya barang je yang jual okay? Bo-boy punya 
barang pun ada yee :) just tak banyak je. hihi




*rambang mata*






Dan kami juga berpeluang jumpa dengan kakak-kakak yang sangat creative dalam 
menghasilkan barangan diorang sendiri.
As example, kakak ni produce lipbalm sendri :) 
Ohsemmmmm!


Kakak ni pula buat mask tu sendiri. Dia kata, dia mmg suka benda-benda gini,
and dia saja buat untuk collection dia and perhiasan kat rumah dia :)
Ohsemmmmmm!








Live performance dancing yoga :)


and some graphic spray show :) 
so coollll !






Make the world beautiful by surrounded yourself with the one who you love :')

-Bye bye Bijou Bazaar-


After penat bershopping, kita jalan jalan cari makan pula yee :)



Dah kenyang semua, time to get back :(

Berpisah with linda, farah and her friends. Diorang drive sendiri.

While me, fyna and nadya, balik sama-sama :)

At this time, aku pulak jadi driver. hehehehe
*muka bajet cool time bawak kete nii*


Kau ingat dah ada dalam kete tak boleh posing depan camera jugak ke? hahahaa
*terasa ohsemmm*

Then aku bawak depa ni pi dataran merdeka, snap snap time.
Curi masa sekejap. hahaha









Having a happy moment together :')








I love you friends :-*

And i love you Malaysia :-*



Sampai di sini sahaja entry aku kali ni. Panjang kan entry aku kali ni? hewww. Ohhh yess that day, was a truly Awesome Saturday. Gonna miss that precious time again :') Love you guys. XOXO



6 comments:

  1. wah wah..beshnyer..sampai semua gambar diupload..huh..nway memang awesomelah weekend ko..ahah

    ReplyDelete
  2. HAHA, kan kan? well, terlalu ohsemm sampai upload hampir semua gambar --"

    ReplyDelete
  3. Seronoknye macam neh!^___________^

    ReplyDelete
  4. Hee, jom keluar dengan saya pula :P

    ReplyDelete