Wednesday, February 9, 2011

5 things that i mostly love about you ( ':

Assalamualaikum semua !
ahaha,

Post aku kali ni , akan ku ceritakan
tentang jejaka yang sedang bertakhta dalam hati aku ni. (woh , geli naa)

Aku bkn nak citer salah silah dia ke , mcm mne kami kenal ke , apa ke ,
(err mungkin citer-citer mcm tu di lain post kott;p )
Tapi ,
aku just nak share share gitu ngan korang tentang apa yang membuatkan
aku sayang sangat kat jejaka ni . ahahaha

and one more thing aku juga nak membalas budi baik sang jejaka ni ,
sbb dia sllu sgt buat post pasal aku .
ahaha (:

for knowing the post, view : aimanpunyer.blogspot.com



Sebelum itu , kita lihat dulu tuan punya badan
(:

ceh , kau nak tunjuk tunjuk pulak.
haha ;p

Muhammad Aiman Halifi b. Nasir (:


Perkara yang saya sayang sangat pada diri sang jejaka ini :

  • Bila kami wc or call or date ke hapa , aku paling suka nengok bila dia senyumaku rasa comel and sweet sesangat.ahaha (:
( kau jgn nak kembang lebih weh )

*kalau time call tu aku dapat rasa lah weyy ! grr


Aku dapat rasa time tu dia bahagia and happy sgt.
hee ( ':

  • Bila time dia text aku, the end of the words dia
msti dia akan tulis "huh"

haha
aku pun tak paham knp.
Tapi pernah ler aku nanya dia asal tulis "huh"mcm tu .
* i really think that words was funny and cute btw ^.^

Then dia pun kata , huh tu adalah helaan nafas yang panjang setelah memberi msg kepada ku.
hmm , kalau tak silap ahh
haha,
*betul tak syg ?

  • Bila dia treat aku dgn baik punya (:
ngee
aku suka sgt the way he try to make me happy .
Dia betul betul cuba sebaik mungkin woah nak buat aku happy (;

melawak ah , menyanyi ah ,
yang paling tak tahan menyanyi ahh . pergh suara dia mmg ahh sedapp dohh .
ahaha, kan kan ? (:
( gelak besar )

  • Bila kami berperang !
haha , kitorang nihh kalau tak bergadoh tak sah.

kami mcm gadoh capel gadoh capel.
hahaha (:

alaa , bisalah kan kan?
but apa yang besnya bila kitorang berperang seperti "Perang Dunia" nii
kami jadi makin rapat gila nak mati lepas tuu
haha , patu nnt gadoh lagi .
haha, bess dohh -.-"

*syg, mlm ni gadoh jom ?
wrestling nak?


  • And the last one is
Bila dia buat hati aku tersentuh. Banyak kali tuhh
*kau je yg tak perasan ;p

Ada one msg yg dia pernah bg kat aku
sampai skrang aku still igt lagi
dia kata

" i nak sgt u tahu , tht i am seriously love you .
Kalau boleh hari-hari i nak bagitau ."

aww, sumpah aku rasa nak nanges sume ada time tu.
jantung dup dap dup dap
sampai nak tercabut aku rasa.
haha (geliman*)

Seriously mann , dia berjaya curi hati aku dohh ( ':

*padahal dia kata aku yg bawak lari hati dia.
cehh
_____________________________________________________

and .. cukup lah setakat itu saja ye.
kang aku ckp lebih lebih pun korang naik nyampah pula nak baca blog aku lagi enn ?
geliman ah , jiwang karat ah korang ckp kat aku nnt pulak en en?
huhu ..

and .. sory juga sbb perkara ni lebih kepada duniawi.
ecehh

Post ini hanya untuk memperingati orang yang tersayang
dan juga untuk menghargai setiap moment yang telah dia lakukan pada aku bagi menggembirakan ku (:

" Terima Kasih Cinta (: "

7 comments:

  1. ohhh godd, just one word. SWEEEEEEEET!

    ReplyDelete
  2. tak payah nk comel sgt lah kan !
    HAHA !
    aww aww :*)
    gedik eh

    ReplyDelete
  3. syafa , aww that so cool oyeah
    haha (:

    aiman ,tak payah nak kembang sgt lah kan ? ahaha ( ':

    ReplyDelete