Friday, March 11, 2011

CONTEST-SENYUMAN PALING CERIA !

Assalamualaikum semua ! (:

Semalam aku telah di tag oleh si nik farina ni , untuk join contest senyuman paling ceria .

Wah , aku ni mmg tak pernah pernah lah pula nak join segala mala contest ni kan ,
ada lah pernah dua tiga contest yang org tag tapi satu pun tada join .
hehe , bukan apa , aku rasa contest-contest yg depa dok tag aku sebelum ni tak bersesuaian dgn aku .
(ecehh , bajet je lebih lah kan ==")

So , untuk contest senyuman paling ceria kali ni , aku rasa terdetik hati pula nak join sebabnya ,
kalau korang nak tahu gambar gambar aku ni mmg byk muka aku yang senyum yang menampakkan gigi . *tanda ceria lah kekonon tuu .
(padehal tak ceria langsung aku ni , bhahaha)

Untuk maklumat lanjut tentang contest ni and kalau ada sesiapa yang berminat nak join juga ,
boleh lah singgah ke blog cik namee ni utk take a look okay .
Tarikh ttp pun lama lagi (:




Sebelum tu kita tayang dulu banner dia yeah ! ^.^


Setelah meminta persetujuan dan restu dari mama (aku mmg bajet kan nak minta restu bagai ==")

Inilah dia gambar yang aku pertaruhkan .
kehkehkeh (;


Baiklah , gambar di atas ni memang nampak sgt keceriaan di wajah tu kan .
(baik angguk cepat !)

*view dgn lebih besar utk merasai FEELNYA . hehe ;p

haa nik , kau terharu tak aku bawak kau sekali dalam gamba ni?
haha (bls budi sbb tag aku ;p)

Story di sebalik gambar ini adalah ketika kami berjoging,picnic, dan mandi air tejun di FRIM,KEPONG
bersama girlfriends saya yang tersayangs , nik and choqa (:

View kat sna mmg cantik sgt untuk buat photoshot okeh .
Meh lerr ke sini !
(cehh promote sekali)


Tiga orang yang akan saya tag adalah :

Izyan Hafizah
Izyan Liyana
Sheeka


(:

" senyum tak perlu kata apa apa"

6 comments:

  1. yunk, na buat ape ne? cane? mcm interested gak laa..haha

    ReplyDelete
  2. wahh. dah famous gila kak namee. smpai ke kl da. haha

    ReplyDelete
  3. haha yan oi , kau kan suka amik gamba menampakkan senyuman yg penuh ceria ;p
    haa , letak dan masuk contest (;

    ReplyDelete
  4. wah zarul , kau kenal kah ?? -.-"

    ReplyDelete