Monday, May 16, 2011

Kecapi segala keindahan dan keseronokan yang kita nikmati pada setiap waktu dengan sebaik-baiknya [=

Penat bersuka ria dengan reunion bersama kelas 5P2 ex TIKL semalam , di tambah lagi dengan berpenat-penat seronok bershopping sakan bersama teman tersayang hari ini (:
(korang tak rasa ayat aku pelik ke ? -.-" )

*yang pasal reunion tu next entry lah eh ?

So today , aku telah menghabiskan masa di siang hari aku dengan berdating bersama si
Nik Farina Aishah nih . Disebabkan dia ni dah pergi belajar jauh , so bila dia balik KL nih , semestinya aku tidak akan melepaskan peluang untuk keluar lepak sesama ye (:
(sayang tak cukup sorang lagi bersama)

Maka , kami ke Times Square untuk meronggeng bersama menghabiskan duit . Yeah , ia satu kepuasan ye .
(tolong jgn tiru mcm aku)




Muka tak sabar nak menghabisakan duit -.-"









Sebelum bershopping , isi perut dengan dessert dulu di Japanese creeps (:
wa cakap lu , dessert dia not bad lah , mostly tasted with milk .
Agak-agak sapa tak suka susu , tak payah mkn , sbb kau akan rasa mual bila dah lama lama makan dia nnt .



Okay , mari camwhore jap .







Wa cakap sama lu , kami orang mmg hantu beg ;p






Apabila sudah penat bershopping , tggu makanan sampai pun muka macam tak ikhlas je nak pandang kamera ye -.-






Haha , lepas makan , terus jadi energetic cenggini :D

HOYEAHH !


Bila barang yang dicari telah pun dibeli ,
perut yang kosong juga telah diisi ,
maka kami pun puas hati ,
So , jom nik ! kita blah dari sini .

( ;





Jelas terpancar kepuasan di wajah .
Muahahaha ;p


Sampai rumah , menangis tgk poket dompet dah kosong , tarak satu sen pun tinggal -.-"
*padan muka kau nana .


Sebelum tu , aku nak cakap kepada para para lelaki di luar sana , agak-agak kalau korang dapat girlfriend yang kaki shopping mcm aku nih , tlglah supportive sikit dude . Dah nama pun pompuan , mmg ini saja yang dapat buat kami happy okay ? Try to understand us and jgn nak condemn sgt lah orang yang kaki shopping nih ye .


p/s : Thanks a million untuk kau nik for all the pictures (: muah , i love you


Enough story merry , Assalamualaikum



7 comments:

  1. ingt kan citer pasal main kejar2 kat train .. hahha

    ReplyDelete
  2. haha , panjang sangat pulak nak cerita rasanya XD

    ReplyDelete
  3. Waah , entry sama nak comment juga laa.hahah

    Jealous nyeew

    ReplyDelete
  4. nana , nice shawl n dress ... ^^

    ReplyDelete
  5. I have the sam exact bag as ur freinddd.. Wahhh

    ReplyDelete